VAHA II: Kriz Dönemlerinde Kültür Aracılığıyla Ortak Zemin

VAHA II. Dönemi - Ulusötesi Ağ Kurma Toplantısı için Açık Çağrı


Avrupa Konseyi Üye Ülkelerindeki kültür mekânları ve kurumlar için
Son başvuru tarihi: 10 Mart 2024 - Pazar (23:59 CET)

22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Berlin'de düzenlenecek olan VAHA Ulusötesi Ağ Kurma Toplantısı için günümüzün çoklu kriz bağlamında çalışan kültür mekânları ve kurumlarının başvurularını bekliyoruz. Başvuranlar arasından seçilecek 20 katılımcı, ağ oluşturmak ve VAHA programının ulusötesi aktivitelerine dair fikir geliştirmek için toplantıya davet edilecek. 

VAHA II. dönemi, Temmuz 2023'te Türkiye'deki kültür kurumlarına, kamusal etkileşim kuran bölgesel kültürel programlama faaliyetleri geliştirmek üzere yerel hub'lar oluşturmaları yönünde yapılan açık çağrıyla başlamıştı. Şimdi, Avrupa Konseyi ülkelerinden (Türkiye dışındaki) kültürel aktörleri ağ oluşturmak, deneyim paylaşımında bulunmak ve mevcut VAHA hub'larıyla potansiyel ortaklıklar için fikir geliştirmek amacıyla Berlin'deki Ulusötesi Ağ Kurma Toplantısı'nda aramıza katılmaya davet ediyoruz.

VAHA programı ve başvuru gereklilikleri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki çağrı metnine ve VAHA web sitesine bakabilirsiniz. Aradığınız bilgileri bulamazsanız bize her zaman mesaj bırakabilirsiniz ([email protected]).

Dayanışmayla,
VAHA Ekibi